Engelen är en anläggning för hotellägenheter i Göteborg

Engelen är en anläggning för hotellägenheter i Göteborg. Detta är en kommande anläggning under projektering, vilken beräknas vara klar för uthyrning till juni år 2015. Engelen kommer att erbjuda hela 12 hotellägenheter på ett vindsplan, placerat på adressen Engelbrektsgatan 34 i Göteborg. Det drivs av ett företag som hyr ut företags- och hotellägenheter på ett flertal platser i Göteborg.

Några av de adresser som Engelens uthyrningsföretag har för uthyrning av lägenheter är Kungsportsavenyn 1 och Viktor Rydbergsgatan 40. Nu är ett nytt projekt igång för att kunna förse de personer och företag i Göteborg som söker en plats där det går enkelt och snabbt att hyra ett rum för kortare eller längre tid. Att hyra en hotellägenhet går i stort att jämföra med att hyra en vanlig lägenhet genom ett större bostadsföretag.

Företags- och lägenhetshotell i Göteborg.

Det nya projektet Engelen kommer att inhysa 12 hotellägenheter och kan därigenom erbjuda upp till hela 50 bäddar. Detta hotell kommer att vara helt lämpat och specialiserad som ett lägenhetshotell. Det finns ett annat lägenhetshotell som redan idag erbjuder 10 st hotellägenheter i vindsplan. Dessa lägenheter finns att hyra i antingen 2 till 3 rum ock kök och kan fås med mellan 2 – 6 bäddplatser.

Skulle även detta lägenhetshotell vara fullt, finns det ytterligare ett annat som har hela 17 hotellägenheter med allt från 2 – 6 rum och kök och kan fås med mellan 2 till 8 bäddar i varje lägenhet. I detta lägenhetshotell finns även reception och kontor på bottenplan. Vill du redan idag boka hotellägenhet på Engelen, kan detta ske genom deras uthyrningsföretag.